Архієрейська служба та збори духовенства благочиння (Ірпінь, Ірпінське)

30 березня 2016 року, у середу третього тижня Великого посту, вікарій Київської Митрополії архієпископ Макарівський Іларій, керуючий Макарівським вікаріатством, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія звершив літургію Передосвящених Дарів у Свято-Троїцькому храмі м. Ірпінь.

Його Високопреосвященству співслужили: благочинний Ірпінського благочиння протоієрей Олександр Федоричко, настоятель храму і духівник благочиння протоієрей Памфіл Вовченко та духовенство благочиння.

Перед початком служби Божої усі священнослужителі підійшли до сповіді. По завершенні літургії настоятель храму від імені усього духовенства та парафіян подякував архієрею за візит і спільну молитву.

Цього ж дня на парафії відбулося зібрання кліриків Ірпінського благочиння, які очолив архієпископ Іларій. Під час наради було обговорено нагальні питання церковно-парафіяльного та соціального життя благочиння. Наприкінці зустрічі владика висловив слова подяки священнослужителям за сумлінні труди на славу Церкви та закликав на всіх Боже благословення.

Фотографії події Ви можете переглянути нижче або за посиланням.