Архієрейська служба в лікарняному храмі (Ірпінь, Ірпінське)

18 грудня 2016 року, в неділю 26-ту після П'ятдесятниці, день пам'яті преподобного Сави Освяченого, вікарій Київської Митрополії архієпископ Макарівський Іларій, Керуючий Макарівським вікаріатством, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, звершив Божественну літургію в Свято-Пантелеімонівському храмі при військовому шпиталі м. Ірпінь.

Архієрею співслужили благочинний Ірпінського благочиння протоієрей Олександр Федоричко, настоятель храму протоієрей Андрій Клюшев та духовенство Макарівського вікаріатства.

Після Євангельського читання владика Іларій звернувся до присутніх зі словом архіпастирської настанови, а після сугубої єктенії священнослужителями було вознесено молитву до Господа за мир в Україні.

По завершенні служби Божої Його Високопреосвященство привітав усіх зі святом і з недільним днем, а також передав благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

Отець благочинний і отець настоятель подякували архієрею за вознесені молитви та передане благословення Предстоятеля Української Православної Церкви.

Цього ж дня владика Іларій відвідав насельника Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, архімандрита Веніаміна, який проходив курс лікування в шпиталі.

Усі фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.