Архієрейська служба в с. Лісники (Вишнівське благочиння)

09 вересня 2017 року, в день пам'яті преподобних священномученика Кукши та учня його, мученика Никона, та преподобного Пимена постника, святих Печерських, що в Ближніх печерах спочивають, Високопреосвященніший архієпископ Макарівський Іларій, вікарій Київської Митрополії, Керуючий Макарівським вікаріатством, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, звершив Божественну літургію в Свято-Преображенському храмі с. Лісники Вишнівського благочиння Києвської єпархії з нагоди 15-ї річниці освячення храму.

За святковою Божественною літургією Високопреосвященнішому владиці співслужили: настоятель храму протоієрей Іоанн Надич, духовенство вікаріатства та гості у священному сані з інших єпархій, які прибули щоб прославити Бога в цей урочистий і особливий для парафії день.

Після читання Священного Писання архієрей звернувся до присутніх з повчальним словом. Після сугубої єктинії віруючі разом з архіпастирем вознесли молитву Господу Богу за мир у нашій багатостраждальній Батьківщині.

По завершенні Божественної літургії віряни разом з духовенством Хресною ходою пройшли до центра села, де було звершено чин освячення колодязя.

Також архієпископ Іларій передав благословення, привітання та молитовні побажання Блаженнішого Митрополита Онуфрія, Предстоятеля Української Православної Церкви.

Отець настоятель подякував Керуючому вікаріатством за звершену службу Божу та передане благословення Його Блаженства.

Після цього архієрей преподав парафіянам благословення та подарував пам’ятні іконки.