Архієрейська служба в день престольного свята (Софіївська Борщагівка, Вишнівське)

04 листопада 2016 року, в день вшанування ікони Божої Матері "Казанська", вікарій Київської Митрополії архієпископ Макарівський Іларій, Керуючий Макарівським вікаріатством, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія звершив Божественну літургію в Свято-Казанському храмі с. Софіївська Борщагівка Вишнівського благочиння.

Його Високопреосвященству співслужили благочинний Вишнівського благочиння протоієрей Василій Русинка, настоятель парафії протоієрей Володимир Табачин та клірики Київської єпархії.

Після сугубої єктенії архієрей виголосив молитву за мир в Україні.

По завершенні Божественної літургії владика Іларій привітав усіх присутніх з храмовим празником, а отця благочинного - з 21-ю річницею ієрейської хіротонії, яку він відзначає цього дня. Також Його Високопреосвященство передав благословення та поздоровлення зі святом від Предстоятеля Української Православної Церкви.

Протоієрей Василій та протоієрей Володимир щиро подякували Керуючому вікаріатством за вознесені молитви, слова поздоровлення та передані благословення та привітання Його Блаженства, Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

Усі фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.