Владика Кирил зустрівся з очільниками Фастівського району та Фастівської громади

30 грудня 2020 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, вікарій Київської Митрополії, Керуючий Макарівським вікаріатством єпископ Бишівський Кирил відвідав державні адміністративні установи новоутвореного Фастівського району Київської області.

Преосвященного владику Кирила супроводжували секретар вікаріатства архімандрит Філарет (Єгоров), настоятель храму Покрову Пресвятої Богородиці м. Фастів протоієрей Анатолій Кириченко та клірик вікаріатства ієродиякон Паїсій (Олексієвець).

Керуючий Макарівським вікаріатством зустрівся з Головою Фастівської районної ради Віктором Веремейчиком, виконуючим обов'язки Голови Фастівської районної державної адміністрації Віктором Тюріним, Головою Фастівської громади Михайлом Нетяжуком.

Священнослужителі та очільники району та громади обговорили питання щодо співпраці в соціальній, благодійній, культурній та інших сферах.

Зокрема було погоджено питання щодо організації реабілітації та відпочинку дітей загиблих військовослужбовців Збройних Сил України, вимушених переселенців зі сходу нашої держави та з сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах. Слід зазначити, що в Макарівському вікаріатстві вже багато років поспіль проводиться робота з допомоги саме таким дітлахам.

Владика Кирил привітав представників державної влади та органів місцевого самоврядування з прийдешніми різдвяно-новорічними святами, вручив у благословення святі ікони та Різдвяні послання Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

Очільники району та місцевої громади подякували єпископу Бишівському та всім священнослужителям за відвідування та відзначили актуальність і вагомість необхідної співпраці.