Владика співслужив за літургією в Свято-Введенському монастирі (Київ)

01 грудня 2021 року, в середу 24-го тижня після П'ятдесятниці, день пам'яті мученика Платона Анкірського, вікарій Київської Митрополії, Керуючий Макарівським вікаріатством єпископ Бишівський Кирил співслужив за Божественною літургією, яка відбулася в чоловічому Свято-Введенському монастирі м. Києва.

Богослужіння, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, очолив вікарій Київської Митрополії, Намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври м. Київ митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел.

Крім владики Кирила Його Високопреосвященству співслужили вікарії Київської Митрополії: архієпископ Бучанський Пантелеімон, Намісник Свято-Введенської обителі архієпископ Фастівський Даміан, який цього дня відзначає свій день народження, Ректор Київських духовних шкіл єпископ Білогородський Сильвестр, братія монастиря та гості в священному сані.

Під час літургії священнослужителі вознесли особливі молитви за іменинника.

По завершенні богослужіння єпископ Бишівський Кирил, від імені усього духовенства та вірян Макарівського вікаріатства, тепло привітав Високопреосвященнішого архієпископа Даміана з днем народження.