Владика співслужив за літургією в день святої мучениці Татіани (Білоцерківська єпархія)

25 січня 2018 року, в день пам'яті святої мучениці Татіани (Тетяни), вікарій Київської Митрополії архієпископ Макарівський Іларій, Керуючий Макарівським вікаріатством, співслужив за літургією в храмі на честь цієї святої Свято-Анастасіївського жіночого монастиря с. Ковалівка Васильківського району на Київщині.

Службу Божу, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, очолив митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, Високопреосвященнішому владиці також співслужили митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Ірпінський Климент, єпископ Бородянський Варсонофій, єпископ Фастівський Даміан, єпископ Васильківський Миколай, єпископ Золотоніський Іоанн і духовенство Київської та Білоцерківської єпархій.

Після богослужіння митрополит Августин привітав усіх зі святом, зокрема, ктитора обителі Тетяну Володимирівну Засуху, яка, до речі, має звання Героя України. Архіпастир подякував Тетяні Володимирівні за допомогу, яку вона надає православним общинам та підніс її пам'ятний подарунок. 

Слід також відзначити, що крім храма на честь святої Татіани на території монастиря також встановлено пам'ятник цій святій мучениці.

За матеріалами сайту Білоцерківської єпархії Української Православної Церкви.