Владика співслужив за літургією в М'ясопусну неділю (Київ, Лавра)

11 лютого 2018 року, в Неділю м'ясопусну, вікарій Київської Митрополії архієпископ Макарівський Іларій, Керуючий Макарівським вікаріатством, співслужив за Божественною літургією, яку в Трапезному храмі преподобних Антонія та Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври очолив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

Його Блаженству також співслужили Намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, архієпископ Бучанський Пантелеімон, єпископ Баришівський Віктор та духовенство Лаври. 

Після читання Святого Євангелія Його Блаженство звернувся до пастви зі словом проповіді.

Під час богослужіння була піднесена сугуба молитва за мир в Україні. 

Наприкінці богослужіння Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав паству з неділею, побажав вірним на Страшному суді бути разом з праведниками та благословив усіх. 

Слід відзначити, що ввечері напередодні архієпископ Макарівський Іларій співслужив за всенічним бдінням, яку в цьому ж храмі очолив Предстоятель Української Православної Церкви. Також Його Блаженству співслужили Намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Бучанський Пантелеімон, єпископ Баришівський Віктор, єпископ Білогородський Сильвестр та духовенство монастиря.

За матеріалами офіційного сайту Української Православної Церкви.

 

 

ФОТО З ВЕЧІРНЬОГО БОГОСЛУЖІННЯ