Архієрейська служба в с. Музичі (Білогородське благочиння)

21 листопада 2017 року, в свято Архістратига Божого Михаїла та інших Небесних Сил безплотних, з благословення Блаженнішого Онуфрія, Митрополита Київського та всієї України, вікарій Київської Митрополії Високопреосвященніший Іларій, архієпископ Макарівський, Керуючий Макарівським вікаріатством, відвідав Свято-Михайлівський храм села Музичі Білогородського благочиння Київської єпархії, де звершив Божественну Літургію.

Архіпастирю співслужили: благочинний Білогородського благочиння протоієрей Ростислав Корчак, настоятель храму протоієрей Михаїл Прокопишин, а також клірики Київської та Чернігівської єпархій.

За богослужінням Його Високопреосвященством було вознесено молитву за мир в Україні та виголошено проповідь, у якій підкреслювалася роль ангелів та архангелів у житті християнина та важливість наслідування кожним з нас ангельської старанності та відданості в службі Богу.

Владика також привітав отця настоятеля з днем Ангела і подарував йому пам'ятну ікону. А всі присутні одержали архіпастирське благословення та привітання від Його Блаженства, Митрополита Онуфрія, Предстоятеля нашої Церкви.

Фотографії події Ви можете переглянути нижче або за посиланням.