Благочинний Бишівського благочиння зустрівся з очільниками Макарівського району

22 березня 2018 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) зустрівся з очільниками Макарівського району.

Зокрема отець архімандрит мав зустріч із заступником Голови Макарівської районної ради Олександром Цисаренком. У ході розмови благочинний обговорив питання щодо підготовки до Пасхальних свят у районі, також він розповів про поточні соціальні проекти Макарівського вікаріатства, до яких долучені й Макарівська районна державна адміністрація та Макарівська районна рада.

Від імені керівництва Макарівського району Олександр Цисаренко подякував священнослужителям Макарівщини за плідну співпрацю. Також він попросив передати слова найщирішого співчуття рідним і близьким у Бозі спочилого новопреставленого архієпископа Макарівського Іларія, а також усім клірикам вікаріатства.

Отець благочинний поспілкувався й з Керівником апарату Макарівської районної державної адміністрації Оленою Фокою, прокурором району Тарасом Козаком та іншими посадовцями. Священнослужитель і представники влади обговорили питання подальшої взаємодії, спрямованої на розвиток і благо Макарівської громади.