Благочинний Бишівського благочиння зустрівся з очільниками Макарівського району (Макарів)

03 травня 2018 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) зустрівся з Головою Макарівської районної державної адміністрації Тетяною Семеновою та Головою Макарівської районної ради Олександром Гулаком.

Священнослужитель, який є заступником Голови комісії ради з питань охорони здоров'я, екології, ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, соціального захисту населення та благодійності, повідомив чільникам Макарівщини про підготовку до прийняття в табори-поселення при парафіях вікаріатства дітей убитих і поранених військовослужбовців Збройних Сил України та дітей вимушених переселенців зі сходу нашої держави.

Отець Філарет розповів про нові проекти в Макарівському вікаріатстві, пов'язані з пастирською роботою з молоддю. Зокрема мова йшла про проведення фестивалю православної молоді в Макарові.

Тетяна Семенова та Олександр Гулак щиро подякували священнослужителям за їхню соціальну роботу та допомогу дітям, що опинилися в важких життєвих обставинах, у такий непростий для нашої країни час.

Сторони обговорили й інші питання стосовно співпраці в соціальному та культурному напрямках.

Отець благочинний передав у дар чільникам району Почаївські ікони Пресвятої Богородиці. Також ікони Воскресіння Христового було передано для співробітников апарату Макарівської районної державної адміністрації та Макарівської районної ради.