Благочинний Бишівського благочиння взяв участь у Святі останнього дзвоника (с. Лишня)

25 травня 2018 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) узяв участь у Святі останнього дзвоника, яке відбулося в Навчально-виховному об'єднанні с. Лишня.

До педагогічного колективу, працівників школи, учнів, їх батьків звернулися разом сільський голова сіл Лишня та Осикове Андрій Шевчук і отець Філарет.

Очільник територіальної громади привітав дітей із завершенням навчального року, з початком канікулярного періоду та, вручивши подяки від лишнянської громади, побажав гарного відпочинку.

Отець благочинний, який також є заступником Голови постійної комісії Макарівської районної ради з питань охорони здоров'я, екології, ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, соціального захисту населення та благодійності, приєднався до всіх добрих побажать пана Шевчука та нагадав, що ми в першу чергу повинні жити по-християнські, орієнтуючись на вічні, незмінні Божі цінності. Також священнослужитель закликав завжди довіряти Промислу Господа Бога, нагадавши, що сила Божа в немочі людській звершується.

У благословення учням і вчителям отець Філарет вручив Печерські ікони Пресвятої Богородиці.