Благочинний Бишівського благочиння здійснив ряд робочих зустрічей (Макарів)

04 липня 2018 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) зустрівся з представниками керівництва Макарівського району.

Священнослужитель розповів очільникам Макарівщини про літні православні поселення-табори для дітей загиблих і поранених українських військовослужбовців, дітей з родин вимушених переселенців зі сходу України та з соціально незахищених родин. Поселення-табори вже вкотре проводяться влітку на парафіях Макарівського вікаріатства, не став виключенням і нинішній рік.

Архімандрит Філарет подякував представникам органів державної влади за плідну співпрацю під час організації поселень для дітей.

Також у розмові з заступником голови Макарівської районної державної адміністрації Іваном Рознаєм отець благочинний обговорив проведення в Будинку культури містечка Макарів виставки, присвяченої духовним зв'язкам між Святою Горою Афон та нашою країною в історичній перспективі.

Крім фотовиставки відбудеться й лекція директора Міжнародного інституту афонської спадщини в Україні Сергія Шумила за тематикою виставки. Лекцію підготовлено з нагоди 1030-ліття Хрещення Київської Русі.

Цього ж дня отець Філарет обговорив з директором макарівської телерадіокомпанії "Авіс" Юрієм Вареником питання висвітлення заходів, що відбуватимуться на парафіях вікаріатства, присвячених Дню Хрещення Русі, а також інших подій парафіяльного життя Макарівщини.