У Бишівському благочинні продовжують надавати допомогу в період карантину

Продовжуючи виконувати благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія щодо посилення соціально-благодійної роботи в період карантину, священнослужителі Бишівського благочиння протягом 12-14 квітня 2020 року, дякуючи волонтерській допомозі та підтримці тих, хто працює в комісії з благодійності благочиння, розвезли разом з освяченими вербовими гілочками 40 продуктових наборів.

Набори були доправлені до родин парафіян-пенсіонерів, до малозабезпечених і багатодітних сімей.

Разом з освяченими гілочками та продуктовими наборами волонтери вручили всім віддруковані церковні молитви, календарі, антисептичні розчини, медичні маски та рукавички, а дітлахи до того ж отримали солодкі гостинці.

Благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) та інші священнослужителі на місці показували, як правильно користуватися засобами захисту.

Крім цього медичні засоби та продукти були передані церковнослужителям для розповсюдження серед тих, хто цього потребує.

До кількох фельдшерсько-акушерських пунктів, які розташовані на території благочиння, також було передано дизенфекційні розчини, маски та рукавички. Наразі готуються медичні засоби для передачі їх до решти ФАПів Бишівщини.

Загалом роздано понад 250 медичних масок, таку ж кількість рукавичок і близько 8 літрів антисептику.