Благочинний Бишівського благочиння взяв участь у робочій зустрічі з представницею Київської обласної ради

19 травня 2021 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) разом з Головою Фонду милосердя та здоров'я при Київській обласній раді та Київській обласній державній адміністрації Галиною Єкименковою зустрівся з заступницею Голови Київської обласної ради Тетяною Семеновою.

Під час розмови з представницею керівництва облради архімандрит Філарет і очільниця Фонду обговорили питання щодо подальшої роботи пунктів милосердя, які діють у територіальних громадах Київської області.

Пані Тетяна подякувала Голові благодійної установи, яка з 1989 року очолює Фонд при Київській обласній раді, за невтомну роботу та побажала їй успіхів у подальшій діяльності.

Отець архімандрит, розповідаючи про особливості благодійного служіння на парафіях Макарівського вікаріатства, окреслив досвід соціальної праці в наш непростий час.

Пані Семенова зазначила, що координація дій священнослужителів і територіальних громад є дуже важливою. Також вона підкреслила, що наразі ведеться на новому етапі наполеглива робота над взаємодією новоутворених громад і районів Київщини.