Владика Кирил очолив літургію в день храмового свята (Ясногородка, Бишівське)

21 вересня 2021 року, в свято Різдва Пресвятої Богородиці, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, вікарій Київської Митрополії, Керуючий Макарівським вікаріатством єпископ Бишівський Кирил звершив Божественну літургію в храмі Різдва Пречистої Божої Матері с. Ясногородка.

Його Преосвященству співслужили благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров), настоятель храму протоієрей Роман Задорожній, духовенство Макарівського вікаріатства.

Після сугубої єктенії було вознесено молитву про подолання короновірусної хвороби.

По завершенні Божественної літургії відбувся хресний хід навколо храму з вознесенням молитви до Пресвятої Богородиці.

Єпископ Кирил розповів про подію Різдва Божої Матері та зазначив, що для нас, у це перше двонадесяте свято церковного року, вагомим є завжди народжуватися для життя у християнських чеснотах.

Також Керуючий вікаріатством передав благословення та привітання зі святом від Блаженнішого Митрополита Онуфрія та підкреслив значущість трудів отця настоятеля та церковної громади в справі благоустрою храму й оздоблення церковної території.

Архімандрит Філарет і протоієрей Роман подякували владиці за очолене архієрейське богослужіння та передане благословення Предстоятеля Української Православної Церкви.