Священнослужитель Бишівського благочиння відвідав дитячий садочок з нагоди дня пам'яті святого Андрія (Бишів)

14 грудня 2017 року, на другий день після дня пам'яті святого апостола Андрія Первозваного, настоятель Свято-Покровської парафії с. Бишів Бишівського благочиння протоієрей Петро Подунайчук, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія та Високопреосвященнішого архієпископа Макарівського Іларія, відвідав місцевий дитячий садочок "Каштан" і на запрошення керівництва взяв участь у святі до дня пам'яті апостола Христова.

Священнослужитель поздоровив усіх з величним святом, розповів дітлахам про святого Андрія, а також про те, чому його так шанують у нашій країні. Отець Петро переглянув виставу, яку підготували діти, та пригостив малюків солодощами.

Завідуюча бишівським дошкільним навчальним закладом "Каштан" Світлана Грибовська щиро подякувала протоієрею Петру за зустріч, духовну розповідь і солодке частування. Настоятель Свято-Покровського храму та представник адміністрації садочку обговорили організацію подальшої співпраці, зокрема ішлося про спільні заходи до дня пам'яті святителя Миколая Чудотворця.

Слід також відзначити, що місцева парафіяльна громада постійно опікує дошкільний заклад.