Священнослужителі Бишівського благочиння долучилися до проведення Дня дітей (Бишів)

01 червня 2018 року, в День захисту дітей, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, священнослужителі Бишівського благочиння долучилися до організації свята та взяли участь в урочистостях в с. Бишів, проведених Бишівською сільською радою (голова - Олег Мірошкін) і культурно-освітніми осередками Бишівського краю.

Захід, на який було запрошено учнів місцевої загальноосвітньої школи, вихованців дитячих садочків Бишева та учасників з навколишніх сіл, відбувся на місцевому стадіоні. Присутніх привітала директор школи села Тетяна Мудрик.

Зі словом пастирської настанови до всіх звернулися благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) і настоятель храму Покрову Пресвятої Богородиці с. Бишів протоієрей Петро Подунайчук.

Священнослужителі нагадали слова Господа Іісуса Христа зі Святого Євангелія: "Пустіть дітей приходити до Мене та не перешкоджайте їм, бо таких є Царство Боже" (Мк. 10:14). Отець благочинний передав усім організаторам і гостям благодійного дитячого заходу слова привітання зі святом від Предстоятеля Української Православної Церкви, побажав берегти та захищати дітей і дитинство від усього нечистого, злого й гріховного та завжди зростати у Христі.

У святкуванні крім дорослих взяли участь близько 200 дітей, значна частина яких - з неповних і малозабезпечених сімей. Для всіх дітлахів священнослужителями було підготовлено пригощання просто неба і солодкі подарунки з собою.

Юні мешканці Бишівського краю продемонстрували свою пісенну, музичну та танцювальну майстерність. Також відбувся майстер-клас з анімації.

У благословення всі отримали ікони Андрониківської-Бишівської Пресвятої Богородиці, яка перебуває в храмі с. Бишів і є місцево пошанованою.

Директор місцевого Будинку культури Валентина Ступак щиро подякувала клірикам благочиння за допомогу в проведенні свята та зазначила, що подібні святкування за участі священнослужителів Української Православної Церкви будуть відбуватися й надалі.

Цього ж дня представники Бишівського благочиння відвідали дитячі освітні заклади Макарівського району, а також побували з подарунками в багатодітних сім'ях.

Усі фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.


 

ВИПУСК У ЛИШНЯНСЬКОМУ САДОЧКУ


Вдивіться в ці обличчя ...

 

 

 Фотографії з випуску в Бишівському дитячому садочку очікуються незабаром...