Владика Кирил звершив читання другої частини Великого канону (Бишів, Бишівське)

16 березня 2021 року, в другий день Святої Чотиридесятниці, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, вікарій Київської Митрополії, Керуючий Макарівським вікаріатством єпископ Бишівський Кирил за Великим повечір'ям звершив читання другої частини Великого покаянного канону Андрія Критського, Ієрусалимського в храмі Покрову Пресвятої Богородиці с. Бишів.

З Його Преосвященством молилися благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров), духівник благочиння архімандрит Іоаким (Тищук), настоятель парафії протоієрей Віталій Воронін, священнослужителі благочиння.

Після читання Канону владика Кирил виголосив проповідь, у якій розповів про історію створення натхненних, глибоко змістовних покаянних тропарів цього особливого творіння святого Андрія Критського, а також наголосив на тому, що через каяття ми з'єднуємося з нашою Матір'ю-Церквою, якій ми повинні завжди зберігати вірність.

Також архієрей нагадав про особливе молитовне правило, яке благословив звершувати вірянам протягом Великого посту Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій.

За службою Божою також молився Голова Бишівської громади Іван Рознай.

Після богослужіння відбулося спілкування Керуючого Макарівським вікаріатством та інших священнослужителів з паном Рознаєм. Під час розмови було обговорено актуальні питання щодо життя та розвитку Бишівського краю.